0900 inbraak 24 uur noodhulp en herstel

Inbraakschade? Afgebroken sleutel? Sleutels kwijt? Nú hulp nodig? Geen paniek!

Om uw huis zo goed mogelijk te beveiligen is het belangrijk dat deuren en ramen van goed beveiligingsmateriaal voorzien zijn. Blankestijn Beveiliging biedt u hiervoor een compleet assortiment hang en sluitwerk, zodat u de keus heeft uit kwalitatieve producten. Om een woning, winkel of ander pand zo goed mogelijk van de buitenkant te beveiligen zijn er anti-rampalen en anti-ramzuilen, ook wel verkeerspalen genoemd. Tevens wordt er veel gebruik gemaakt van toegangscontrole. Een zeer betaalbare oplossing is Salto Clay toegangscontrole. Zo wordt voorkomen dat er op een brute manier kan worden ingebroken en een ramkraak voorkomen kan worden door deze preventieve maatregelen.

Uw deur beveiligen kan op verschillende manieren

Het komt echter vaker voor dat deursloten worden geforceerd. Wilt u uw deur beveiligen dan zijn er verschillende manieren om dat te doen. Veel van onze deursloten zijn afkomstig van gerenommeerde beveiligingsmerken zoals Assa Abloy sloten, Lips sloten, Zorgslot Lips, Nemef sloten, Evva sloten, Cisa sloten, Seccor sloten, Salto sloten en Vema sloten. Het soort slot waaruit u kunt kiezen is heel divers. Hele gangbare sloten zijn cilindersloten. Zo staat de Nemef cilinder bekent om zijn geavanceerde bouw en garantie van hoge veiligheid. Zo zijn Iloq Sloten milieuvriendelijk, onderhoudsvrij en zeer betaalbaar.

Elektromechanische sloten, een trend van de laatste jaren

Een trend van de laatste jaren zijn elektrische sloten met een electronische sleutels. De elektrische of elektromechanische sloten in de verschillende deuren in uw huis of bijvoorbeeld kantoor zorgen voor een nog grotere veiligheid. Naast de cilinder is er ook de elektronische sleutel en de elektrische deuropeners. Een goed voorbeeld van een elektronische sleutel is het Verso Cliq systeem van Assa Abloy in samenwerking met Ikon Verso Partners. De sleutels zijn ideaal voor panden met meerdere toegangen, want er kan per sleutel een toegangsrecht worden toegekend. Ook kunt u voor toegangscontrole elektronische sloten kiezen met een code slot. Meer informatie daarover vindt u op code sloten online

Er kan nu weinig meer misgaan als u gebruik maakt van anti-rampalen, een goed slot en de juiste  sleutel. Behalve als bijvoorbeeld uw elektrische deursloten uit de deuren worden gehaald! Veiligheidsbeslag voorkomt dat. Door het roestvrijstalenbeslag van onder andere Nemef deurbeslag en code beslag wordt voorkomen dat er gezaagd kan worden in al uw sloten. Of het nu gaat om traditionele of elektrische sloten. Ook de ramen van uw huis of bedrijfspand dienen goed beschermd te worden. Kies daarom voor een optimale bescherming en installeer hang en sluit werk deur of sluitwerk raam.

Een Naamplaat, naambordjes of emaille bordje nodig ?

Bent u verhuisd of gaat u verhuizen? Oriënteert u zich via de volgende mogelijkheden naar naambordjes voor op uw voordeur. Ook een eenvoudige naamplaat is gemakkelijk online te bestellen. Daarnaast behoort een met de hand gemaakt Emaille bordje ook tot de mogelijkheden. Alles tegen scherpe tarieven en van uitstekende kwaliteit.

Klantenreacties

Mevrouw Broere: Toen ik belde ben ik netjes te woord gestaan en was er een slotenmaker snel bij mijn huis met een vervangend slot. Fijn!