Regelgeving

Als u gaat beveiligen wilt u zekerheid. Om dat te waarborgen zijn er regels nodig. De overheid, politie, verzekeraars en branche verenigingen zijn gezamenlijk gekomen tot een eenduidige regelgeving (normen) voor de beveiligingssector. Één van deze normen is het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Politiekeurmerk Veilig Wonen® (PKVW)

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® is een keurmerk dat afgegeven wordt voor woningen, complexen en wijken die voldoen aan een voorgeschreven pakket van eisen rond sociale veiligheid, leefbaarheid, inbraak- en brandpreventie.

Wanneer uw woning volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen® (PKVW) normen is beveiligd, ontvangt u een certificaat waarmee u voordeel krijgt op uw inboedelverzekeringen. Belangrijker is natuurlijk dat de kans op een inbraak met ruim 95% vermindert en u zich veiliger voelt in uw huis.

Kijk voor meer informatie op www.politiekeurmerk.nl. Frits van de Kant is initiator van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® bestaande bouw en draagt bouwkundige beveiliging een warm hart toe. "0900 INBRAAK is een prima aanvulling op de bestaande serviceverlening"

0900 Inbraak is een erkend Politiekeurmerk bedrijf. Dit geeft u de zekerheid dat er de geldende regels worden nageleefd. 0900 Inbraak staat bekend als servicegericht, flexibel en met kennis van zaken. Hiermee willen wij onder het motto "Direct bellen! Direct hulp!" een meerwaarde zijn voor al onze klanten.

Klantenreacties

Mevrouw Broere: Toen ik belde ben ik netjes te woord gestaan en was er een slotenmaker snel bij mijn huis met een vervangend slot. Fijn!